Start nieuwe schooljaar. Gouden week.
Werken op het leerplein
Project onderwater wereld
De oogst uit de moestuin
Pauze
Te koop in "De kromme Winkel"
Kamp bovenbouw
Blotenvoetenpad
onderzoekend leren
kippen verzorgen 
Buiten leren

Aanmelden kleuters / leerlingen

Contact
Wilt u nader kennis maken, de school bekijken en bij de kleuter- of andere groepen binnenlopen? Dat kan. U kunt een afspraak maken met de schoolleider. Zij leidt u rond en vertelt u graag meer over onze school.

Aanmelden
U kunt uw kind het hele jaar door aanmelden. Het is belangrijk dat u uw kind op tijd (het liefst voor 1 mei) aanmeldt. Ouders die al een keus voor onze school hebben gemaakt, kunnen een aanmeldformulier afhalen bij school, of hieronder downloaden.
Het formulier kunt u naar de school sturen of uiteraard zelf langs brengen. U krijgt een e-mail ter bevestiging. Zo'n 10 weken voordat uw kind voor het eerst naar school gaat, kunt u contact opnemen met school voor een intakegesprek. Doel hiervan is om een beeld van uw kind te krijgen en u maakt kennis met de leerkracht. Na de intake wordt de inschrijving definitief afgerond.
Van kinderen die al op een andere basisschool hebben gezeten, krijgen we van de vorige school ook informatie.
Aanmeldingsformulier leerlingen Kromme Akkers

Informatie van onze school
Op onze site vindt u veel informatie. Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen.
obskrommeakkers@lauwerseneems.nl of 0594-628000.

Informatie over basisscholen
Alle ouders/verzorgers van kinderen die in een schooljaar 3 jaar worden, krijgen van de Rijksoverheid een folder om hen te informeren over de keuze van een basisschool. Deze folder en gids zijn ook te downloaden ophttp://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/basisonderwijs/basisschool-kiezen . Voor vragen over school en onderwijs kan gebeld worden met het gratis nummer 0800-5010.
 

 

Kleuters ouder dan 3 jaar en 10 maanden mogen een aantal dagdelen op school komen om te wennen. De eerste ochtend mogen de ouders ter kennismaking met de groep, in overleg met de groepsleerkracht een poosje blijven.

Als kinderen in een andere groep dan groep 1 geplaatst worden, als gevolg van een verhuizing of wijziging van schoolkeuze bijvoorbeeld, zal er eerst een gesprek plaatsvinden. Hierbij zijn de groepsleraar en directie betrokken. Allerlei vragen kunnen in zo'n intakegesprek worden beantwoord. We vinden het leuk als u uw kind bij de aanmelding meeneemt. We zullen, indien nodig, extra begeleiding geven om de overgang naar onze school zo soepel mogelijk te laten verlopen.  

Heeft u voor- of achteraf nog vragen, bel of mail dan gerust.